Cavalor probreed 20kg
Cavalor probreed 20kg

Is een voeder geschikt voor drachtige merries en bevat een mix rijk aan essentiële aminozuren die nodig zijn voor de groei en de ontwikkeling van het ongeboren veulen.

Artikelnummer

CV0003 

Gewicht   

30,000 KG

€ 15,40
Prijs per st

 

Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen

Cavalor Probreed

Cavalor Probreed is een diervoeder geschikt voor drachtige merries en bevat een mix rijk aan essentiële aminozuren die nodig zijn voor de groei en de ontwikkeling van het ongeboren veulen. Cavalor Probreed bevat naast belangrijke vitaminen, mineralen en sporenelementen het element Opti Growth. Dit element zorgt voor maximale ondersteuning bij de prille ontwikkeling van de botten, pezen en gewrichten van het veulen. Drachtige merries tijdens de laatste drie maanden van de dracht, lacterende merries en jonge veulens tot 12 maanden hebben een verhoogde behoefte aan bovengenoemde kwalitatief hoogwaardige nutriënten en Cavalor Probreed biedt deze.

Eigenschappen

  • Zorgt voor ondersteuning van de botten, pezen en gewrichten van het ongeboren veulen.
  • Bevat omega 3-vetzuren en alle nodige bouwstoffen voor moeder en (ongeboren) veulen..
  • Een evenwichtige voeding voor een optimale groei en ontwikkeling van het veulen.

Gebruik

Geef Cavalor Probreed steeds naast voldoende hooi.

Samenstelling

Tarwegries, gerstvlokken, luzerne, haver, geëxpandeerde gerst, geëxpandeerde maïs, zonnebloemzaadvoer, maïszemelgrint, rietmelasse, lijnzaad, palmpitschilfers, sojabonen getoast, sojavoer (geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja), tarweglutenvoer, gerst, sojaolie, natriumchloride, brisuren van oliehoudende zaden, calciumcarbonaat, sojabonendoppen (geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja), speltzemelen, tarwe, palmolie, maïsglutenvoer.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.