Cavalor strucomix sensitive 15 kg
Cavalor strucomix sensitive 15 kg
Is een uitgebalanceerd onderhoudsvoeder voor (huid)gevoelige paarden.

Artikelnummer

CV0013

Gewicht   

25,000 KG

€ 18,55
Prijs per st

Voorraad : 3

Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Cavalor Strucomix Sensitive

Cavalor Strucomix Sensitive is een uitgebalanceerd onderhoudsvoeder voor (huid)gevoelige paarden. Deze voermengeling bevat een kruidenmengsel op basis van brandnetel, gember en viooltjeskruid en drijft toxines sneller uit het lichaam, het zuivert het lichaam en brengt het weer in balans. Het zuiveringsproces heeft een genezend effect op de huid en optimaliseert de vertering van uw paard. Daarnaast spaart het lage eiwitgehalte de lever en verhindert het overtollig warmteverlies en zweten. Ten slotte is Cavalor Strucomix Sensitive rijk aan ruwe vezels en vet. Deze combinatie zorgt voor een trage en veilige vrijkomst van de energie. Cavalor Strucomix Sensitive kan in combinatie met grofstengelig droog hooi gegeven worden. Voer geen kuilvoer of jong gras mee!

Eigenschappen

  • Bevat een kruidenmengsel dat toxines (giftige stoffen) sneller uit het lichaam drijft.
  • Goed voor zuivering van het lichaam en heeft een gezond effect op de huid.
  • In te zetten voor recreatieve, lichte sport doeleinden en ook bij fokpaarden.

Gebruik

Geef dagelijks Cavalor Strucomix Sensitive steeds naast voldoende hooi. Het dagrantsoen is afhankelijk van de prestaties, het ras en het ruwvoederrantsoen.

Samenstelling

Lijnzaaddoppen, tarwegries, geëxpandeerde gerst, gedroogde cichoreipulp, luzerne, lijnzaad, geëxpandeerde maïs, rietmelasse, luzernestengels, maïszemelgrint, zonnebloemzaadvoer, sojaolie, palmpitschilfers, sojabonen getoast, tarweglutenvoer, gerst, calciumcarbonaat, natriumchloride, kruiden, brisuren van oliehoudende zaden, sojabonendoppen (geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja), speltzemelen, sojavoer (geproduceerd met genetisch gemodificeerde soja), tarwe, palmolie, maïsglutenvoer.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.