Dengie Alfa-Beet 20 kg

Bevat luzerne en melassevrije bietenpulp, beiden rijk aan goed verteerbare koolhydraten en eiwitten. Ideaal voor paarden die in gewicht moeten aankomen.

Artikelnummer

 

Gewicht   

20,000 KG

€ 18,70
Prijs per stuk

 

Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen

Nu in de aanbieding vanwege de houdbaarheidsdatum Juni 2020

*** Alfa-Beet 

ALFA-BEET is een vezelrijke onderhoudsbrok met een laag suiker- en zetmeelgehalte en is zeer geschikt ter hydratatie of voor oudere paarden en pony’s die moeite hebben om op langere vezels te kauwen. 

Geconcentreerde vezels
 
De combinatie van luzerne met melassevrije suikerbietenpulp biedt ‘langzaam vrijkomende’ energie in de vorm van goed verteerbare vezels. Alfa-Beet is daarom zeer geschikt voor het aankomen van uw paard/pony.

Senioren

Alfa-Beet is ideaal voor oudere paarden en pony’s – waarbij het verlenen van goede kwaliteit eiwitten van belang is en het in stand houden van de (lichaams)conditie vaak lastig is. Gebitsproblemen? – geen enkel probleem! Alfa-Beet wordt geweekt in water om de brok tot een licht verteerbare slobber te maken.

Laag suikergehalte
 
Luzerne heeft van nature een laag suikergehalte en Alfa-Beet bevat slechts een kwart suiker van de hoeveelheid die in de conventionele suikerbiet aanwezig is. In combinatie met Dengie Hi-Fi Lite is Alfa-Beet het ideale rantsoen voor paarden pony’s die baat hebben bij lower sugar diet. Alfa-Beet is geschikt voor gezond onderhoud van paarden en pony’s die gevoelig zijn voor hoefbevangenheid en is daarom goedgekeurd door ‘The Laminitis Trust’*.

Korte week-tijd – Weekt in heet water in 15 minuten!

Alfa-Beet is makkelijk te gebruiken aangezien het sneller tot een slobber weekt dan conventionele suikerbieten brokken. Voor het weken adviseren wij om drie delen water met één deel Alfa-Beet samen te voegen (te mengen).
 

Voedingswaarde (%)
Verteerbare energie
(Digestible energy)
10,5MJ/kg
Ruw eiwit 14
olie 3
Ruw as 10
Ruwe celstof 32
Suikers 5
Zetmeel 2

Ingrediënten: Luzerne, melassevrije suikerbiet

 
 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.