Dengie Healthy Hooves Molasses Free 20 kg

Healty Hooves Molasse Free, zelfde als de healty hooves maar dan zonder toegevoegde melasse. Goedgekeurd door the Laminist Trust. De meest veilige voeder voor paarden en pony's welke gevoelig zijn voo

Artikelnummer

 

Gewicht   

20,000 KG

€ 19,00
Prijs per stuk

 

Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen

Gezamenlijke vezelbronnen die allemaal laag zijn in zetmeel en suikers. Hierdoor is healty hooves ideaal om de gezondheid van de darm te bevorderen. Een uitgebreid assortiment vitaminen en mineralen is inbegrepen om de natuurlijk voorkomende alfalfa aan te vullen om een ​​evenwichtig dieet voor uw paard of pony te garanderen.

Er zijn verschillende studies uitgevoerd naar hoeveel biotine een paard nodig heeft. Een studie gepubliceerd in het Equine Vet Journal (1992), bleek dat hogere groeitempo's en hardheid van hoeven werden bereikt bij een dagelijkse voedingssnelheid van 15 mg biotine dan bij 7,5 mg in paarden dieet. Het niveau van biotine opgenomen in Dengie Healthy Hooves is dienovereenkomstig geformuleerd en zodra de aanbevolen dosering wordt gevoed, wordt een 500kg paard met 15mg biotine per dag voorzien.

Onderzoek gepubliceerd in het Vet Record (1987) heeft aangetoond dat door het voeren van alfalfa de kwaliteit en kwantiteit van de hoorngroei toeneemt, die werd toegeschreven aan de hoogst beschikbare calcium- en essentiële aminozuren die natuurlijk in luzern gevonden zijn.

B-vitamines hebben een breed scala aan functies binnen het spijsverteringstelsel van het paard, waaronder energie metabolisme, groei en ontwikkeling. HEalty hooves was de eerste gehaktselde ruwvoer op de markt met een compleet assortiment van al deze belangrijke voedingsstoffen.

  • Dengie Healthy Hooves heeft een compleet assortiment B-vitaminen, waaronder biotine met doseringen welke onderzoek heeft aangetoond dat het effectief is bij het maximaliseren van de gezondheid van de hoef.
  • Laag in suiker en zetmeel - onderzoek heeft aangetoond dat paarden en pony's die aan laminitis zijn blootgesteld, groter risico hebben als ze met granen gevoerd worden. Healty hooves isvrij van hele graangewassen.
  • Chelineerd Minerals - deze zijn belangrijk voor verbeterde bio-beschikbaarheid voor het paard, dat wil zeggen dat ze gemakkelijker worden geabsorbeerd. Trace mineralen zijn belangrijk voor algemene conditie, waaronder hoeven en huid en zijn daarbij ook integrale componenten van het antioxidantsysteem in het lichaam.
  • Essentiële High-Fiber-Fiber zorgt voor langzame vrijlating van energie en is essentieel voor het maximaliseren van de darm gezondheid.
  • Zeer smakelijk -Healty hooves bevat extra knoflook voor grote smakelijkheid en pellets voor extra interesse.

 

Voedingsgids

Voer 500g Healty hooves per 100kg lichaamsgewicht van uw paard. Vezel weegt zeer weinig in vergelijking met mengsels of brok Het is belangrijk om uw scoop af te wegen om ervoor te zorgen dat u de juiste hoeveelheid voedt. Een grote Stubbs scoop is ongeveer 500 gram.

Paard of Pony Grootte Gids (hh) Ongeveer gewicht (kg) Bucket Feed per dag
Kleine Pony (bijv. Welsh Pony, Exmoor) 9-13 200 1kg of 2 scoops
Grote Pony (bijv. Fell) 13,1-14,2 300 1,5 kg of 3 scoops
Klein paard (bijv. Arabisch) 14,3-15,2 400 2kg of 4 scoops
Medium Paard (bijv .: Thoroughbred) 15,3-16,2 500 2,5 kg of 5 scoops
Groot Paard (bijv. Warmblood) Meer dan 16,2 600 3kg of 6 scoops

Voedingsanalyse

Typische analyse 'zoals gevoed'
Verteerbare Energie 8.5MJ / kg
Eiwit 9%
Olie 2,5%
As (mineraal) 9.5
vezel 27%
Koper 12 mg / kg
Selenium 0,25 mg / kg
Zink 64 mg / kg
biotine 6 mg / kg
Suiker 5%
   
 

Ingrediënten: NIS-pellets, haverstrooi, alfalfa, alfalfa pellets, melasse, koolzaadolie, knoflook, vitamine en minerale premix, 

 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.