Dengie Healthy Tummy 15 Lucerne kg

Healty Tummy is een compleet voeder dat naast Alfafa , de Protexine In-Feed Formule bevat. Deze levert prebiotica en gist voor een gezonde vertering. Bevat een unieke mix van kruiden, zoals oregano, k

Artikelnummer

 

Gewicht   

15,000 KG

€ 17,99
Prijs per stuk

 

Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen

HEALTHY TUMMY is een compleet  voeder dat naast luzerne de nieuwste ingrediënten bevat ter ondersteuning van een gezonde vertering. Healthy Tummy bevat ook toegevoegde vitaminen en mineralen en kruiden.

Waarom zou je Healthy Tummy voeren?
 Levert 11,5 MJ/kg aan verteerbare energie, vergelijkbaar met een basis (sport)brok of muesli.
 Gemaakt van pure luzerne dat helpt de ph waarde in het verteringsstelsel van je paard goed te houden. Luzerne is van nature laag in zetmeel en suiker.
 Bevat Protexin In-Feed Formula met prebiotica en gisten voor een gezonde vertering.
 Uitgebalanceerd gehalte vitaminen en mineralen, waaronder ook de B vitamines alsook extra magnesium en calcium ter bevordering van een gezonde vertering.
 Hoogwaardige eiwitten uit luzerne
 Bevat een unieke mix van kruiden, zoals oregano, kaneel en gember die bekend staan om hun krachtige antioxidatieve werking.
 Met lichte olie coating voor wat extra langzaam vrijkomende energie en een glanzende vacht.
 Graanvrij en melassevrij. Bevat ook geen conserveermiddelen.

Ingrediënten: luzerne, luzerne brokjes, raapzaadolie, vitaminen en mineralen premix, protexin in-feed formula, gisten, prebiotica en kruiden.

Energie verkregen uit het verteerde voer 11.5MJ/kg
Eiwit 14%
Olie 8.5%
As (mineraal) 9.5
Vezel 27%
Koper 12mg/kg
Seleen 0.25mg/kg
Zink 64mg/kg
Biotine 6mg/kg
Suiker 4.5%
Zetmeel 2%

Voor paarden in rust of die lichte werkzaamheden verrichten:

Healthy Tummy is een voer dat alle benodigde voedingsstoffen bevat, zoals vitamines en mineralen. U hoeft geen mix, brokken of supplementen toe te voegen, zolang u de aanbevolen hoeveelheden aanhoudt voor uw paard.

Voor paarden die gemiddeld zwaar tot zwaar werk verrichten:

Een vezelrijk dieet is essentieel voor het geval uw paard in het verleden maagzweren heeft gehad of daar nu aan lijdt. Healthy Tummy kan gevoerd worden naast mixen en brokken om de effecten van het gebruik van op graan gebaseerd voer tegen te gaan.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.