PS of Sweden Grooming tas Premium div. kleuren

Ideaal om bijvoorbeeld mee te nemen op wedstrijd! Verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren navy, chocolate of in de kleur ice coffee.

Artikelnummer

 

Gewicht   

1,000 KG

€ 79,00
Prijs per stuk
Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 7
Aantal: 
Bestellen

Deze tas heeft prachtige details in glanzende croco op handgrepen en een prachtige zilverkleurige PS-badge. De stijlvolle en functionele verzorgingstas heeft drie vakken.

Er zit een PS-haak in de tas voor je sleutelhanger, zodat je altijd weet waar het is. Er is een vak voor je mobiele telefoon en een groot vak met een rits. De buiten grote zak heeft een lid en PS drukknoop.

Draag de verzorgingszak met handvatten op uw arm of schouder. De gevoerde schouderband is ontworpen om de druk te minimaliseren en kan gemakkelijk worden verwijderd.

Er zijn vijf metalen pads aan de onderkant voor stabiliteit. De tas vouwt uit en zet uit. Vouw het samen voor een mooie uitstraling terwijl je het draagt. Het materiaal voorkomt dat de tas inzakt, dus hij ziet er altijd mooi uit.

Gebruik de tas voor uw dagelijkse behoeften of in de schuur. De tas kan gemakkelijk een laptop, notitieblokken, mappen en nog veel meer bevatten.


Metingen
Hoogte: ca. 31 cm 
Lengte: ca. 31 cm
Bovenste breedte: ca. 39 cm 
Bodembreedte: ca. 31 cm 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.