PS of Sweden hoofdstel - HVE -

Een uniek spring hoofdstel met fantastische functies!

Artikelnummer

 

Gewicht   

1,000 KG

€ 350,00
€ 280,00
Prijs per stuk
Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 28
Aantal: 
Bestellen

De pasvorm van het hoofdstel is het belangrijkste voor PS of Sweden. Samen met een van de beste springruiter ter wereld, Henrik von Eckermann, hebben zij dit unieke hoofdstel ontworpen met geweldige functies waar jij en je paard dol op zullen zijn!

* VERWISSELBARE NEUSRIEMEN
Het hoofdstel wordt geleverd met twee verwisselbare neusbanden voor extra flexibiliteit.
Een vervormbare neusriem in leer meer rondgenaaid die een scherper effect geeften je ontvangt dezelfde neusriem die plat is  met zachte vulling. Deze laatste werkt minder sterk in.

* KOPSTUK MET LUCHT 
De unieke pasvorm van het kopstuk heeft een royale luchttunnel in de zachte vulling voor meer bewegingsvrijheid en verminderde druk op de gevoelige nek.

*MEER AANPASBAARHEID
De wangstukken en de neusriem hebben meerdere en nauwere gaten voor een groter aanpassingsvermogen, omdat we allemaal weten dat kleine aanpassingen een groot verschil maken.

*RUBBERHOUDERS
Alle houders zijn aan de binnenkant voorzien van rubber om ze op hun plaats te houden, zelfs onder de zwaarste uitdagingen.

*CRADLES ™
De wangstukken hebben onze gepatenteerde elastische Cradles ™, waardoor het bit in de mond van het paard kan hangen. Dit helpt ook om de druk in de nek gelijk te houden. Omdat we perfectionisten zijn, hebben Henrik von Eckermann en PS uit Zweden vele uren besteed aan het testen en ontwikkelen van de unieke kenmerken van dit hoofdstel om de kwaliteit en pasvorm te garanderen.

Kortom een multi functioneel hoofdstel wat ook nog eens erg chique staat. 

Let op: wordt geleverd zonder keelriem
 

Geen reviews gevonden.