Ps of Sweden PRO collection black Jump MET

Spring zadeldek voor op wedstrijden of tijdens een training met zilveren biesjes en een zwarte binding.

Artikelnummer

 

Gewicht   

1,000 KG

€ 95,00
Prijs per stuk
Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 9
Velden met een * zijn verplichte velden

De unieke hightech zadeldekjes uit de PRO-collectie van PS of Sweden zijn ontworpen voor het hogere niveau van de paardensport.
Topruiters hebben high-tech paardenspullen nodig die aan hun vraag naar functie en duurzaamheid voldoet. Dat is waar de PRO-collectie komt kijken.

De pasvorm van een zadeldek is van groot belang om ervoor te zorgen dat er geen druk wordt uitgeoefend op de schoft of rug van het paard. Met het PRO-ontwerp wordt druk vermeden dankzij de anatomische vorm en de no-druktunnel. Het schokabsorberende kussen vangt alle bewegingen op en absorbeert het.

Om tijdens de rit op topniveau te kunnen presteren, zijn alle details van belang. Het zadeldek moet stil blijven staan ​​om wrijving en schuren te voorkomen en ons technisch, anatomisch ontwerp en unieke stopkussens zorgt daarvoor.

 Onze zadeldekjes zijn niet alleen sneldrogend, ze hebben onze unieke Air Flow Mesh ™ langs de rug om het comfort en de luchtstroom echt te verhogen. Het anti-schimmel en antimicrobiële materiaal aan de binnenkant voert vocht efficiënt af en houdt het zadeldek fris.

 Machinewas met gelijke kleuren op 30 ° c. Zorg ervoor dat het zadeldek tijdens het ophangen te drogen is om te voorkomen dat het krimpt. De hoge kwaliteit maakt de zadeldekken langdurig in topvorm, mits goed behandeld.

OPMERKING: Maten zijn iets groter dan onze Monogram-zadeldekjes.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.