Ps of Sweden hoofdstel - High Jump -

Het High Jump model is één van de bestsellers sinds jaren. De werking van dit hoofdstel wordt door de meeste paarden als zeer positief ervaren. Veel paarden laten een gewenste verbetering zien in de b

Artikelnummer

 

Gewicht   

0,000 KG

€ 339,00
Prijs per stuk
Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 33
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Het High Jump model is één van de bestsellers sinds jaren. De werking van dit hoofdstel wordt door de meeste paarden als zeer positief ervaren. Veel paarden laten een gewenste verbetering zien in de beweging met dit hoofdstel. De zelfhouding is beter, het contact consistenter en de aanleuning stiller. Het werkt zowel voor paarden die het contact met de hand uit de weg gaan alsook voor paarden die duwerig of hangerig willen worden. 
De drukverdeling bij dit model is anders doordat de neusriem niet rondloopt maar wel in een vloeiende lijn in verbinding staat. Hierdoor heeft het paard op drie plaatsen, in plaats van twee, een zachte ondersteuning (i.p.v. fixatie) aan het hoofd. De buigzame ijzerdraadjes naast het neusstuk zorgen ervoor dat het hoofdstel precies naar het paardenhoofd gevormd kan worden. 
 

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.