Ps of Sweden monogram Wine Jump

" Commander in Chief "

Artikelnummer

 

Gewicht   

2,000 KG

€ 79,00
Prijs per stuk
Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 7
Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Wine -Wijn- is een luxueuze en diepe kastanjebruine kleur met het inspirerende citaat "opperbevelhebber" geborduurd om de ruiters er elke dag aan te herinneren een goede leider en rolmodel te zijn met hun paard.

Wanneer je je paard zadelt, is het belangrijk dat het zadeldek geen enkele druk op de schoft uitoefent, dankzij de anatomische vorm van onze zadeldekjes wordt druk volledig vermeden. Tijdens het rijden is het belangrijk dat je zadeldek nog steeds goed ligt om wrijving en schuren te voorkomen. Onze unieke stopkussens en singelband zorgen ervoor dat het zadeldek de hele rit op een goede plek blijft! 

Onze zadeldekjes zijn snel gedroogd, met antischimmel en antimicrobieel materiaal aan de binnenkant om vocht efficiënt af te voeren en het zadeldek fris te houden. Ons luxe zadeldek model Monogram is gemaakt van een glanzend en vuilafstotend, ademend materiaal met een PS-kroonpatroon. Het zadeldek past perfect bij de vliegenoortjes en bandages met dezelfde naam. 

Voor degene die op zoek is naar de ultieme outfit hebben we ook rijkleding in bijpassende kleuren! 

Machinewas met gelijke kleuren op 30 ° c. Droog je dekje NIET in de droger maar hang deze goed uit. Zo blijt je dekje altijd mooi in vorm.  De hoge kwaliteit houd je dekje langdurig in topvorm, mits goed behandeld.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.