Ruilen/retourneren

Je hebt het recht de bestelling tot 10 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering 7 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag exclusief verzendkosten gecrediteerd. Ook de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. 

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht kun je het herroepings formulier hier invullen of neem contact met ons  via: +31 (0)6 12186477 info@voergoed.nl  De retourzending dient altijd 24 uur van tevoren per e-mail te worden aangemeld. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd en voorzien van track & trace nummer te worden teruggestuurd. Indien je geen track & trace nummer hebt en dus een bewijs van verzending, kunnen wij niet aansprakelijk gesteld worden voor zoek geraakte post stukken!

Voergoed streeft ernaar om een eventuele terugbetaling binnen 7 werkdagen na verwerking te voldoen. In ieder geval binnen de wettelijke termijn van 14 dagen. Het gehele orderbedrag exclusief alle verzendkosten zal retour gestort op de rekening van de klant. 

Retouradres:

 •  
  Voergoed / retouren
  Middenweg 78
  1462 HE Middenbeemster

  Wij adviseren het aangetekend retour te zenden, zodat er getekend kan worden voor ontvangst van het retour! Voergoed is niet aansprakelijk voor retourzendingen die niet aankomen!

 • Tip! Lever het retourpakket af bij een GLS pakketshop, altijd bij jou in de buurt en de kosten zijn € 6,25 aangetekend en verzekerd!
  Bij de Post NL is dit € 8.05.