Pharmahorse Creatine 1000 gram
Pharmahorse Creatine 1000 gram

Ondersteunt het effect van training op de spieren en verhoogt de capaciteit en werklust

Artikelnummer

 

Gewicht   

1,000 KG

€ 29,95
Prijs per stuk

 

Het aantal Voer-goedies dat u voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen

Waarom PharmaHorse Creatine voor uw paard?

Creatine Monohydraat ondersteunt het effect van training op de spieren en verhoogt de capaciteit en werklust van uw paard of pony. Een goed creatine gehalte in de spieren is noodzakelijk voor het optimaal functioneren. Creatine zorgt voor een toename van spierkracht en de spiermassa. Het bevordert spierherstel en ondersteunt bij revalidatie.

Creatine Monohydraat stimuleert de groei van de spiervezels en zorgt dat er meer energie vrijkomt in de spiercellen met als gevolg dat er minder snel vermoeidheid optreedt. Creatine is een aminozuur dat zich vooral bevindt in de skeletspieren, maar ook in de gladde spieren, de hartspier, de hersenen en de nieren. Creatine wordt als fosfaat opgeslagen in de lichaamscellen. Bij een flinke inspanning van het lichaam vormt creatine samen met adenosinedifosfaat (ADP) adenosinetrifosfaat (ATP). ATP is van belang voor het samentrekken van de spieren. Creatine kan via de voeding worden ingenomen en het zorgt ervoor dat energiereserves in de spieren worden vergroot.

Heeft uw paard ook meer energie nodig? Dan raden wij BCAA aan, 

PharmaHorse Muscle Build bij jonge paarden?
Natuurlijk is tijd alles wat een jong paard nodig heeft om sterker te worden, maar een beetje hulp kan geen kwaad. Er zijn momenten in de training waar uw jonge paard kracht en uithoudingsvermogen te kort komt. Dan is creatine een mooi supplement om te gebruiken. Creatine is doping vrij en brengt geen schade aan.

Wanneer gebruikt u creatine?


  • bij een gewenste groei van de spiermassa
  • ondersteuning bij training
  • bij verminderde prestaties welke voortkomen uit minder of onvoldoende ontwikkelde bespiering
  • tijdens een herstelperiode of trainingsstop om spierafbraak te voorkomen
  • verbetering uithoudingsvermogen en sneller herstel na inspanning

Tip: Tenminste 4 weken toedienen. Voor het beste resultaat 12 weken toedienen. Indien gewenst kunt u dit product ook constant toedienen (max. 6 maanden) met na 12 weken een pauze van +/- 2-3 weken.

Aandachtspunt:
Appelaroma, druivensuikers enz. zijn duidelijk goedkopere grondstoffen die gemengd worden dus verkijk u niet op andere aangeboden muscle builders. Onze creatine bevat uitsluitend pure Creatine Monohydraat. Puurdere of zuivere creatine bestaat niet.

 

Geen reviews gevonden.