Voergoed fourage uit de Middenbeemster

 

In de Beemster en omstreken kennen ze ons alweer een decennia lang.

Wij verzorgen dierenvoeders, bodembedekkers, ruwvoer, supplementen en meer aan diverse (handel, pension, dressuur en spring) stallen, boeren en particulieren. In de afgelopen jaren is ons bedrijf sterk gegroeid en het assortiment flink uitgebreid.
 

Onze kracht is een sterk enthousiast Voergoed team dat voor u klaarstaat. Zij helpen u graag met advies en brengen uw bestelling netjes met de vrachtwagen of de Fuso bij u thuis of tot in de stal. Ook gaat onze overige klantenservice ver, (bijna) niets is ons te gek. En mocht u iets nodig hebben maar niet in onze winkel vinden? Neem gewoon contact op. Wij zoeken graag met u mee!
 

Voergoed heeft een groot assortiment en is dealer van oa de volgende merken: Cavalor, Pavo, Havens, Horsefood, Vitalbix, Hartog, Subli en Dengie. Daarnaast hebben wij een zeer ruim assortiment aan bodembedekkers en verschillende
(verpakte ) ruwvoeders.  Ook voor alle overige boederij- huis dieren kunt u goed bij ons slagen.
 

Kortom, alles vind u bij ons onder 1 dak, en dan ook nog veelal op voorraad!
 

Wij zijn van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Uw bestelling wordt netjes in de auto, aanhanger of trailer gezet. Uw betaling kan contant, per pin of op factuur. Mocht u iets met spoed nodig hebben? Geen probleem, er is eigenlijk altijd wel iemand aanwezig. Belt u alleen even voor de zekerheid op 06-12186477.

Besteld u via de webshop? Leest u dan eerst even de leveringsvoorwaarden door. Hierin staat precies beschreven hoe u de levering netjes - en tegen eventuele vergoeding- thuis bezorgd krijgt.
 

Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om te bellen, te mailen of te whats-appen. Wij staan u graag te woord!
 

Tot snel,
Uw Voergoed team
 

    
Een goedlopend bedrijf is nergens zonder zijn medewerkers. Bij Voergoed hebben we gelukkig een fijn team dat met volle overtuiging zijn werk doet.

Enkele jongens van ons bezorg/verkoop team: