ps of Sweden hoofdstel Paladin

Anatomisch en stijlvol!

Artikelnummer

 

Gewicht   

1,000 KG

€ 299,00
Prijs per stuk
Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 29
Aantal: 
Bestellen

Anatomische en stijlvolle bestseller!

Dit innovatieve hoofdstel is een mix tussen onze populaire hoofdstellen Paragon en Jump Off.

Hij is perfect geschikt voor zowel dressuur als springen.neusriem. Het ontwerp van de neusriem biedt volledige vrijheid voor de jukbeenderen en de gevoelige zenuwuiteinden. Het wordt vastgemaakt door middel van een normale terugtrekbevestiging die eronder is opgevuld. De flitsriem is optioneel en kan gemakkelijk worden verwijderd zonder zichtbare beugels dankzij de Magic Flash-functie.

De vorm van het gepatenteerde kopstuk vermindert de druk achter de gevoelige oren en de bovenkant van de nek van het paard. De extra vulling biedt meer ruimte voor de oren om op natuurlijke wijze te bewegen.

De bakstukken zijn plat met franse haak en onze gepatenteerde wiegjes, waardoor het bit zacht in de mond van het paard kan hangen. Dit helpt om de druk op de peiling verder te verlichten. Onze cradles ™ zijn selecteerbaar en geconstrueerd om gemakkelijk "aan en uit te hangen".

De frontriem heeft ons unieke "Click-it" ™ -ontwerp waarvoor patent is aangevraagd, waarmee u deze binnen enkele seconden kunt verwisselen, zelfs wanneer het paard al het hoofdstel draagt.Exclusief Engels, plantaardig gelooid leer

De keelriem is niet inbegrepen bij het hoofdstel.

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.