Cavalor electroliq balance 1 ltr.
Cavalor electroliq balance 1 ltr.
Is een vloeibare mengeling van elektrolyten en snel opneembare vitaminen om de fitheid en het herstelvermogen van uw paard te verhogen.

Artikelnummer

CV0030

Gewicht   

1,000 KG

€ 33,75
Prijs per st

Voorraad : 1

Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 3
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Cavalor Electroliq Balance

Cavalor Electroliq Balance is een vloeibare mengeling van elektrolyten en snel opneembare vitaminen om de fitheid en het herstelvermogen van uw paard te verhogen. Cavalor Electrolyte Balance is ook verkrijgbaar in een poedervorm. Wanneer het paard veel zweet, bijvoorbeeld tijdens zware arbeid, inspanning of met hoge temperaturen, gaan er een hoop elektrolyten verloren. Na zware inspanning is het essentieel om het normale elektrolytenevenwicht te herstellen. Voor optimaal herstel van het paardenlichaam na zware inspanning, is het raadzaam om de elektrolyten binnen een uur na de prestatie te geven. Tevens is het van belang dat het paard hierbij toegang heeft tot voldoende drinkwater.

Eigenschappen

Het voordeel van Cavalor Electroliq Balance is de smaak, dankzij deze smaak wordt de vloeibare mix makkelijk door uw paard aangenomen. De vloeibare variant zorgt voor een gelijke verdeling van het product door de voeding, zodat er niets achterblijft op de bodem van de voederbak.

Toepassing

  • Pony's en recreatiepaarden: 30 ml per dag voor of na een periode van zweten
  • Sportpaarden: 50 ml per dag voor of na een periode van zweten

Verpakking

Fles van 1000 ml en 5000 ml.

Samenstelling

Cavalor Electroliq Balance bevat natrium, kalium, magnesium, calcium, fructose en dextrose. Huidig onderzoek heeft aangetoond dat de aanwezigheid van fructose een gunstige werking heeft op het paard. Fructose bevordert de opname en mobilisatie van elektrolyten. Met toegevoegde appelsmaak om de eetlust van het paard te stimuleren.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.