Cavalor strucomix sport Cavalor strucomix sport
Cavalor strucomix sport Cavalor strucomix sport
Cavalor strucomix sport
Strucomix Sport Voor actieve paarden Optimale darmgezondheid en immuniteit Sport essentiële multivitaminen Extra vezels Beschikbaar in: 20 kg

Gewicht   

20,000 KG

€ 22,60
Prijs per stuk

Voorraad : 2

Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Cavalor Strucomix Sport is een vezelrijke muesli voor actieve paarden. Met lange luzerne vezels die het kauwen en darm bewegelijkheid stimuleren. Bevat pré en probiotica voor de ontwikkeling van een goede darmflora, de basis voor een natuurlijk weestand. Met gepofte granen voor een goede opneembaarheid en vlotte vertering. Met sport essentiele Multi-Vitaminen die voldoen aan de verhoogde vitamine behoeften van paarden die prestaties moeten leveren. B-vitamines spelen een belangrijke rol in de energievoorziening.

Cavalor Strucomix Sport is een level 2 voer voor paarden die regelmatig en actief getraind worden.

 

Feed as you need 

De basis van een goede voeding voor jouw paard is voldoende ruwvoer en altijd vers drinkwater. Vul deze basis naar behoefte aan met krachtvoer of een balancer. Gebruik supplementen om te finetunen.

Voeradvies Cavalor Strucomix Sport
Wij adviseren om, per 100 kg lichaamsgewicht, minimaal 250 gr en maximaal 450 gr per dag te voeren. Voor een paard van 600 kilogram betekent dit minimaal 1,5 kg en maximaal 2,7 kg per dag. Verdeel het krachtvoer over meerdere porties per dag. Bij voorkeur na het verstrekken van ruwvoer.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.