Cavalor super force 20 kg
Cavalor super force 20 kg
Is een hoogwaardig voeder specifiek geschikt voor zeer actieve competitiepaarden die explosieve (in zeer korte tijd een hele zware prestatie) kortdurende inspanningen moeten leveren.

Artikelnummer

CV0007

Gewicht   

20,000 KG

€ 21,40
Prijs per st

Voorraad : 2

Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Cavalor super force 20 kg

Superforce is een hoogwaardig voeder specifiek geschikt voor zeer actieve competitiepaarden die explosieve (in zeer korte tijd een hele zware prestatie) kortdurende inspanningen moeten leveren (zoals jumping. cutting. korte afstandsrennen. enz.). Bij korte hevige inspanningen (= anaerobe inspanningen waarbij geen beroep wordt gedaan op zuurstof) gebruikt het paardenlichaam vooral suikers die voornamelijk uit de granen in het voeder komen (haver. gerst. tarwe. mais. enz.). Des te meer granen. des te meer energie? Met het voeren van granen mag men niet overdrijven anders wordt er te veel melkzuur gevormd met spier- en verteringsproblemen als gevolg. YEAST PLUS van Cavalor® zorgt ervoor dat verzuring in de dikke darm geen kans krijgt. Cavalor® Superforce bevat naast een specifieke keuze uit exclusieve kwaliteitsgranen ook een bijzondere mengeling van Omega 3 en 6-vetzuren. een toevoeging van specifieke aminozuren en een uitgebreid gamma aan vitaminen. mineralen en uiterst goed opneembare sporenelementen. Bovendien bevat Cavalor® Superforce de samenstelling MUSCLE PLUS. die de spierfunctie ondersteunt. Muscle Plus bestaat uit een combinatie van extra vitamine E en selenium. Die evenwichtige combinatie maakt dat Superforce de algehele conditie en de zware piekinspanningen ondersteunt. Tip: Voeder 20% Cavalor®Superforce en 80% van het huidig voeder voor de wedstrijd en 80% Superforce met 20% van het huidige voeder op de dag van de wedstrijd.

Voeradvies

Superforce steeds naast voldoende (minimum 5 kg) hooi en stro verstrekken. Dagelijkse hoeveelheid per dier: middelzware arbeid - max. 600 g per 100 kg levend gewicht zware arbeid - max. 800 g per 100 kg levend gewicht. Het dagrantsoen is afhankelijk van de prestaties, het ras en het ruwvoederrantsoen.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.