Garvo-Caviakorrel 5068 met vitamine C
Garvo-Caviakorrel 5068 met vitamine C
Volledige, vezelrijke korrel met extra vitamine C. Geschikt voor alle cavia’s 20 kg

Artikelnummer

GV0031

Gewicht   

40,000 KG

€ 25,50
Prijs per stuk

Voorraad : 5

Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Cavia's zijn unieke knagers met een hoge behoefte aan vitamine C. 5068 Caviakorrel met vitamine C en 1050 Alfamix cavia zijn voeders voor zowel show- als hobbycavia's van alle leeftijden.

Terecht wordt dikwijls het belang van vitamine C in caviavoer benadrukt. Cavia's onderscheiden zich qua voeding echter op meerdere gebieden van andere knaagdieren. Zo hebben ze een heel actief verteringsstelsel dat belangrijke voedingsstoffen uit ruw materiaal kan halen. De hoeveelheid zetmeel en vezels in het voer vraagt daarom zeker zoveel aandacht als het vitamine C gehalte.

Samenstelling:

lijnzaadvezels, sojaschroot geschild getoast, gerst, mais, bietenpulp, johannesbrood, raapzaadschroot, rietmelasse, lijnzaadschilfers, ontsloten mais, palmpitschilfers, zonnepit zwart, schelpengrit, lijnzaad, lecithine, lignobond

Analitische bestanddelen/kg

ruw eiwit 15,1 %, ruw vet 4,4 %, ruwe celstof 13,3 %, ruw as 9,7 %, calcium 12,69 g, fosfor 6,71 g, Natrium 2,8 g

Toegevoegd/kg Vitamines

3a672a Vitamin(e) A 10000 IE, E671 Vitamin(e) D3 1000 IE, E300 Vitamin(e) C 2500 mg, 3a700 Vitamin(e) E 67 mg

Toegevoegd/kg Sporenelementen

E4 koper (Cu-chelaat uit glycine hydraat) 18 mg, E6 zink (Zn-chelaat uit glycine hydraat) 75 mg, E5 mangaan (Mn-chelaat uit glycine hydraat) 27 mg, E1 ijzer (Fe-sulfaat monohydraat) 68 mg, E3b304 kobalt (gecoate korrels kobalt(II)carbonaat) 0.5 mg, jodium (calciumjodaat anhydraat 3b202) 1 mg, E8 Selenium (Se-organisch CNCM I-3399 no. 3b8.12) 0.2 mg

Garvo Caviakorrels met vitamine C en Alfamix cavia bevatten alle belangrijke stoffen die nodig zijn voor een goede conditie en gezondheid.  Omdat cavia's echte vezelverteerders zijn, moet u stro bijvoeren. Hooi als vezelbron kan ook; bedenk echter dat u dan niet slechts vezels verstrekt maar ook tal van andere voedingsstoffen. Hierdoor kan de verhouding van voedingsstoffen uit balans raken. Groenvoer bijvoeren kan, maar is door de dosering vitamine C in de korrel niet noodzakelijk. Als u uw cavia's Garvo caviakorrels met vitamine C of Alfamix cavia geeft, hoeft u ook geen extra vitamine C (zoals druppels) meer te verstrekken. De voeders bevatten ook voor jonge cavia's de belangrijke bouwstoffen die maken dat ze probleemloos en geleidelijk groeien. De bijzonder smakelijke voeders dragen bij aan hun maximale natuurlijke weerstand, een gezonde huid en een glanzende vacht. Caviakorrel met vitamine C en Alfamix cavia hebben vrijwel dezelfde eigenschappen. De voeders zijn dan ook elk als volledig caviavoer te gebruiken. Uiteraard is een combinatie ook goed mogelijk. Het voordeel van de alfamix boven de korrel is dat alle grondstoffen er in pure vorm in zitten waardoor de vezel van de grondstoffen nog heel is en bijdraagt aan een goede darmwerking. Bovendien kunt u bij de alfamix zien wat u uw cavia's voorschoteld.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.