Gedizo ruwvoer briket Gedizo ruwvoer briket Gedizo ruwvoer briket Gedizo ruwvoer briket
Gedizo ruwvoer briket Gedizo ruwvoer briket Gedizo ruwvoer briket Gedizo ruwvoer briket
Gedizo ruwvoer briket
Per doos 16 stuks. Losse verkoop ook mogelijk in de winkel. De Ruwvoer Briket is ontwikkeld voor bepaalde dieren om die een extra bezigheid te geven en te voorzien van extra structuur. Door de samenst

Gewicht   

16,000 KG

Standaard levertijd

Op voorraad

€ 18,50
Prijs per stuk

Voorraad : 51

Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

   

Pluimvee

Professioneel: In het bijzonder geschikt voor pluimvee als verrijkingsmateriaal (vereist voor Beter Leven Keurmerk). Door de vezelrijke samenstelling ondersteund de briket bij het voor- zien van de nodige vezels bij uw pluimvee. Doordat de vezels op peil blijven, helpt dit bij het voorkomen van verenpikken. De luzerne in de briket draagt bij aan drogere mest en daar- mee helpt het ook het bij het verlagen van de infectiedruk.

Hobby: Ook voor kippen, die hobbymatig worden gehouden, is de ruwvoer briket geschikt. De kippen kunnen er lekker in pikken, ter bevordering van het natuurlijk gedrag.

Varken

Professioneel: In het bijzonder geschikt voor varkens als hokverrijking (afleidingsmateriaal is verplicht in de varkenshouderij). De varkens kunnen lekker knabbelen aan de briketten, wat helpt bij het voorkomen van staart– en oorbijten. Tevens biedt de briket extra structuur.

Hobby: Voor alle varkens geschikt, zoals onder andere hangbuikzwijnen.

Paard

Paarden hebben graag wat te knabbelen. Door de samenstelling van 75% luzerne draagt het bij aan een verbeterde voeropname van uw paard.

Knaagdieren

Knaagdieren, vooral konijnen, zijn dol op wat te knabbelen. Het voordeel van de briketten is dat ze in kleinere stukken gebroken kunnen worden en er lekker geknabbeld kan worden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.