Hippalgo Body Builder
Hippalgo Body Builder
Spieropbouw? -> Body Builder bestaat voornamelijk uit rijstzemelen en levert de juiste bouwstoffen om de spieropbouw te ondersteunen bij paarden, zonder dat de paarden te “fris” worden. Het is een b

Gewicht   

15,000 KG

Standaard levertijd

Op voorraad

€ 24,99
Prijs per stuk

Voorraad : 50

Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Het verbetert de spieropbouw, bevordert soepele spieren en zorgt voor een betere stemming bij het paard. Hippalgo Body Builder heeft een hoog gehalte aan vetten en levert dus een belangrijke en veilige energiebron voor sportpaarden, zeker voor paarden die moeilijkheden hebben met de zetmeelvertering zoals insulineresistente paarden, paarden die gevoelig zijn voor spierstijfheid, tying up en dergelijke. Ook paarden die lange beheersbare inspanningen moeten leveren (endurance wedstrijden, lange wandelingen, …), hebben baat bij een krachtvoer met een aangepast vetpercentage.

Hippalgo Body Builder kan als supplement aan het krachtvoer toegevoegd worden voor sportpaarden die intensieve arbeid moeten verrichten of voor jonge paarden die pas in training komen. De hoeveelheid is 300-500gram.  Ook voor recreatiepaarden met een graanvrij of enkel ruwvoer rantsoen wordt Hippalgo Body Builder aangeraden. 

Aanvullend diervoeder voor jonge paarden, merries en volwassen paarden. / Aliment complementaire pour des chevaux jeunes, juments et chevaux adultes.

● Gebruiksaanwijzing / Mode d'emploi: Hippalgo Body Builder is voornamelijk opgebouwd uit rijstzemelen en stimuleert de spieropbouw zonder dat de paarden te fris worden. Spierpijn na een zware training vermindert en de stemming van het paard verbetert. Het kan als supplement aan het krachtvoer toegevoegd worden voor sportpaarden die intensieve arbeid moeten verrichten of voor jonge paarden die pas in training komen. De hoeveelheid is 300-500gram. Ook voor recreatiepaarden met een graanvrij of enkel ruwvoer rantsoen wordt Hippalgo Body Builder aangeraden.

Steeds vers water ter beschikking stellen. /
● Analytische bestanddelen / Constituants analytiques: Ruw eiwit / Protéine brute 15,4 % - Ruw vet / Matières grasses brutes 8,3 % - Ruwe as / Cendres brutes 6,1 % - Ruwe celstof / Cellulose brute 8,3 % - Calcium / Calcium 0,42 % - Fosfor / Phosphore 0,78 % - Natrium / Sodium 0,1 % - Magnesium / Magnésium 0,48 %
● Samenstelling / Composition: Rijstvoermeel (Farine de riz), Lijnzaadschilfers (Tourteaux de lin), Gedroogde Bietenpulp (Pulpe de betterave séchée), Mais (Mais), Moutkiemen (germes de malt), Tarwe (Blé), Bietmelasse (Melasse de betterave), Johannesbrood (Caroubier)


Hippalgo Body Builder met het werkzame bestanddeel gamma oryzanol kan veilig gebruikt worden in de wedstrijdsport als je start onder het regelement van de FEI. Het is alleen niet mogelijk om 100% garantie af te geven. De lijsten met niet toegestane middelen wijzigen namelijk regelmatig en zijn ook niet in alle landen gelijk. Raadpleeg de meest actuele lijst van verboden en verdachte middelen bij de FEI zelf via de volgende link http://prohibitedsubstancesdatabase.feicleansport.org/search/

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.