Kleine baal weide hooi per stuk +/- 23 kilo
Kleine baal weide hooi per stuk +/- 23 kilo
prijswijzigingen zijn gebaseerd op het gewicht van de balen. √ 95% droge stofgehalte √ Vrij van Jacobskruiskruid √ GMP+ Gecertificeerd hooi

Gewicht   

23,000 KG

€ 8,60
Prijs per stuk
Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 0
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

DIT PRODUCT KAN ALLEEN BEZORGD WORDEN BINNEN ONZE BERZORGREGIO 
Onze bezorgregio is binnen een straal van 20km vanaf de middenbeemster. 

Weidehooi bestaat uit een mengsel van verschillende gedroogde grassoorten en is het meest gebruikte ruwvoer of paardenvoer (paardenhooi). De vele gezonde en lekkere grassoorten waaruit hooi bestaat, maakt het een smakelijk ruwvoer. Ons weidehooi is voor de volle 100 procent een natuurproduct. Het heeft een droge stofgehalte van circa 95%. Het materiaal moet onder andere zo droog zijn om schimmels tegen te gaan.

Over het algemeen komt het weidehooi van Voergoed Fourages uit het buitenland. Onze leverancier  importeerd het hooi uit Duitsland en Frankrijk. Het groeit in traditionele hooistreken met gemiddeld meer zonuren dan in Nederland. In deze gebieden wordt er weinig bemest door de wetgeving. Hierdoor ontstaat er mooi hooi met een laag fructaangehalte. Onze leveranciers staan garant voor een constante aanvoer van weidehooi met een hoge kwaliteit. 

√ 95% droge stofgehalte
√ Vrij van Jacobskruiskruid
√ GMP+ Gecertificeerd hooi

Het weidehooi van Voergoed Fourages is vrij van het zeer giftige Jacobskruiskruid en dus veilig te gebruiken als ruwvoer voor uw dieren. Onze leveranciers zijn hiervoor geborgd en zijn dus verantwoordelijk voor het leveren van hooi dat vrij is van verontreinigingen volgens de richtlijnen van de GMP+ certificering. 

Hooi kan lang bewaard worden, maar kan op den duur wel wat stoffig worden. Stoffig hooi is zeker voor paarden met luchtwegproblemen niet prettig. U kunt hooi onstoffen door het hooi nat te maken. Dompel het weidehooi zo'n 10 minuten in water. Het water zorgt ervoor dat het stof van het hooi gespoeld wordt. De zaden nemen in deze tijd het vocht op waardoor het hooi weer verbetert in kwaliteit. Als u het hooi langer in water houdt, dan gaan goede voedingstoffen verloren. Dit hooi kunt u voeren aan paarden die te dik zijn. Of u kunt dit voeren aan paarden die teveel eten van hun bodembedekking of strooisel.

 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.