PharmaHorse Vitamine E - Excellent 1000 gram
PharmaHorse Vitamine E - Excellent 1000 gram
opbouw en instandhouding van het spiervolume en de afvoer van verbrandingsstoffen in de spieren.

Gewicht   

1,000 KG

Standaard levertijd

1-2 werkdag(en)

€ 29,95
Prijs per stuk

Voorraad : 1

Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De combinatie van Vitamine E, Selenium, L-Lysine en MSM speelt een belangrijke rol bij de opbouw en instandhouding van het spiervolume en de afvoer van verbrandingsstoffen in de spieren. Vitamine E Excellent is een onmisbaar voedingssupplement voor paarden die regelmatig intensieve spierarbeid verrichten. Verder bevat de Vitamine E Excellent van PharmaHorse een zeer hoge en verantwoorde dosering vitamine E. Tevens bevat de Vitamine E Excellent van PharmaHorse MSM, waardoor de vitamine E goed te doseren is.

Vitamine E is een voedingsstof die het lichaam helpt bij de afvoer van afvalstoffen, waaronder de spierafvalstoffen (zoals melkzuur). Vitamine E speelt bovendien een belangrijke rol bij de zuurstofopname in de longen. De behoefte aan vitamine E is het grootst bij sportpaarden, drachtige merries en opgroeiende paarden. Bij een tekort hebben paarden onder andere problemen met het ontspannen van de spieren, en herstellen slechter na hevige inspanningen en ze kunnen zelfs spiertrillingen vertonen. 

Let op!: PharmaHorse Vitamine E Excellent bevat MSM. Bij de dagelijkse dosering van Vitamine E Excellent: Vitamine E Excellent
Paard* krijgt met de aanbevolen dagdosering Vitamine E Excellent 9,7 gram MSM binnen per dag, u kunt deze dus aanvullen met 2,3 gram MSM per dag.
Pony* krijgt met de aanbevolen dagdosering Vitamine E Excellent 4,85 gram MSM binnen per dag, u kunt deze dus aanvullen met 1,15 gram MSM per dag.

Andere Vitamine E producten?

PharmaHorse Vitamine E is niet het eerste Vitamine E product dat op de markt verkrijgbaar is, het is echter een van de weinige producten dat is opgebouwd uit 100% pure grondstoffen, welke ook geschikt zijn voor humaan gebruik. PharmaHorse onderscheid zich met deze zuiverheid. Verder is de Vitamine E van PharmaHorse uniek omdat deze is gemengd met MSM i.p.v. vulmiddelen als Dextrose of Maltodextrine.

Aandachtspunt: Appelaroma, druivensuikers/dextrose enz. zijn duidelijk goedkopere grondstoffen die gemengd worden dus verkijk u niet op andere aangeboden Vitamine E producten.

Samenstelling per kg
Vitamine E 254 gram = 127 gram Elementair (Human Grade Kwaliteit)
Selenium 30 mg (Human Grade Kwaliteit)
L-Lysine HCL 127 gram (Human Grade Kwaliteit)
M.S.M. 617 gram (Human Grade Kwaliteit)
Lijnzaadolie 1 gram (Human Grade Kwaliteit)

Gebruiksaanwijzing:
Pony: 2 maatschepjes per dag.
Paard: 4 maatschepjes per dag.

1 maatschepje is circa 4 gram (maatschepje bijgevoegd).
PharmaHorse Vitamine E Excellent kunt u vermengen met de dagelijkse voedingen van uw paard of pony.
Dosering niet overschrijden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.