Vitalbix Active + 14 kg
Vitalbix Active + 14 kg
vezelrijke muesli met een laag zetmeel- en suikergehalte

Gewicht   

14,000 KG

Standaard levertijd

Op voorraad

€ 22,45
Prijs per stuk

Voorraad : 11

Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 2
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Vitalbix Active+ is een hoogwaardige, gezonde & vezelrijke muesli met een laag zetmeel- en suikergehalte, geschikt voor langdurige, matige en zware arbeid. Vitalbix Active+ geeft extra power in de vorm van beheersbare energie uit vezels (22%) en vetten (8,5%) en is geschikt voor paarden die snel heet worden. Vitalbix Active+ zorgt voor een verminderde productie en een snellere afvoer van melkzuur en voorkomt spierstijfheid.

 Geeft beheersbare energie (non-heating)
 Bevordert de maag-darmgezondheid
 Hoge dosering vitaminen & mineralen
 Hoog aandeel omega-3 vetzuren
 Aminozuren voor spieropbouw
 Voor iedere discipline
 Laag in zetmeel & suikers (11%)
 Inclusief Vitalbix® Daily Complete

Vitalbix Active+ is een geconcentreerd en compleet voer met een hoge dosering vitaminen en mineralen. Voeradvies per dag ca. 30% lager dan reguliere sportmuesli (relatief goedkoop voeren)! Een kwalitatief hoogwaardig product voor een eerlijke prijs.

Algemeen voeradvies

Kies voor een natuurlijke & verantwoorde manier van voeren met Vitalbix. Voeren op een manier die past bij het natuurlijke eetgedrag van je paard. Kies voor een rantsoen met voldoende vezels, een uitgebalanceerd gehalte vitaminen, mineralen, aminozuren en vetzuren en een energiewaarde die is afgestemd op de energiebehoefte van je paard. Gebruik Vitalbix Active+ als complete aanvulling op het ruwvoer of combineer met Vitalbix Daily Complete voor extra vitaminen en mineralen wanneer je minder Active+ voert dan de aanbevolen dosering.

Een standaard 1 liter voerschep bevat ca. 950 gram Vitalbix Active+. Een afgestreken Vitalbix maatbeker bevat ca 150 gram Vitalbix Active+.

 

Lichte arbeid 240 gram per 100 kg lichaamsgewicht 1,2 kg (paard 500 kg)
Matige arbeid 280 gram per 100 kg lichaamsgewicht 1,4 kg (paard 500 kg)
Zware arbeid 320 gram per 100 kg lichaamsgewicht 1,6 gram (paard 500 kg)
Zeer zware arbeid 380 gram per 100 kg lichaamsgewicht 1,9 gram (paard 500 kg)

Samenstelling

Haverzemelen brokjes, Luzerne, Timothee, Appelpulp (pectine vezels), Erwtenvlokken, Lijnzaadolie, Lijnzaad geplet (met natuurlijke antioxidanten), Cichoreipulp (inuline vezels), Zonnebloemzaadschrootvoer, Lijnzaad, Lijnzaadschilfers, Zoete lupinevlokken, Monocalciumfosfaat, Natriumchloride, Magnesiumoxide, Zonnebloemolie

Vitalbix Active+ bevat enkel hoogwaardige grondstoffen, bevat geen soja, geen hele granen (enkel haverzemelen), geen synthetische conserveermiddelen en is GMO-vrij.

Analyse

Vitalbix Active+ is samengesteld op basis van de voederbehoefte van paarden zoals vermeld in de CVB richtlijnen. Vitalbix Active+ is GMO-vrij, soja-vrij, melassevrij, vrij van hele granen en bevat geen kunstmatige geur-, kleur en smaakstoffen en synthetische conserveermiddelen zoals BHA, BHT en ethoxyquine.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.