Voermeesters Sport Torso 20 KG
Voermeesters Sport Torso 20 KG
Voermeesters Sport Torso Voermeesters Sport Torso is een eiwitbrok die speciaal is ontwikkeld om eiwittekorten in het rantsoen aan te vullen. Elk (sport)paarden heeft eiwit nodig. Normaal gesproken vo

Gewicht   

20,000 KG

Standaard levertijd

Op voorraad

€ 15,49
Prijs per stuk

Voorraad : 14

Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Voermeesters Sport Torso
Voermeesters Sport Torso is een eiwitbrok die speciaal is ontwikkeld om eiwittekorten in het rantsoen aan te vullen. Elk (sport)paarden heeft eiwit nodig. Normaal gesproken voorziet een goede kwaliteit ruwvoer voor een groot deel in deze eiwitbehoefte. Maar als het ruwvoer eiwitarm is, moeten het eiwittekort via het krachtvoer worden aangevuld.

Extra eiwithoudende grondstoffen
Voermeesters Sport Torso is een brok met extra eiwithoudende grondstoffen, magnesium en vitamine E. Deze stoffen helpen een sportpaard bij het behoud van gezond functionerende spieren. Bij zware trainingen helpt de brok om een eiwittekort een en daarmee spierafbraak te voorkomen. In combinatie met goed ruwvoer kan Voermeesters Sport Torso de opbouw van de spiermassa ondersteunen.

Voor sport, herstel en jonge paarden in training
Naast sportpaarden is de brok ook geschikt voor paarden die terug in conditie moeten komen na een rust- of herstelperiode of voor paarden die veel van zichzelf vragen. Ook kan de brok passend zijn voor jonge paarden die nog in de groei zijn en getraind worden.       

Meer kauwtijd voor optimale vertering
De brokken van Voermeesters Sport Torso zijn 10 mm dik. Deze stevige brokgrootte ondersteunt de spijsvertering. Het nodigt je paard namelijk uit om extra lang op de brok te kauwen en veel speeksel aan te maken, voor de best mogelijke vertering van het voer.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.