cavalor energy booster 60 ml
cavalor energy booster 60 ml
cavalor energy booster 60 ml

Artikelnummer

CV0029

Gewicht   

0,000 KG

€ 14,79
Prijs per st

Voorraad : 1

Het aantal Voer-goedies dat je voor dit product ontvangt is 1
Aantal: 
Bestellen
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

Cavalor Energy Booster

Cavalor An Energy Boost is ontwikkeld om het paard voor, tijdens en na zware inspanningen een extra impuls en belangrijke voedingsstoffen te geven. Als Cavalor An Energy Boost voor een zware inspanning wordt toegediend, geeft dit het paard hoogwaardige voedingsstoffen en draagt bij aan betere prestaties. Het paard krijgt energie in de vorm van snel beschikbare koolhydraten. Tijdens zware inspanningen kan het glucoseniveau van uw paard drastisch dalen met nadelige gevolgen voor de sportprestaties. Om er voor te zorgen dat het paard voor aanvang een optimaal glucoseniveau heeft wordt het aanbevolen om Cavalor An Energy Boost vlak voor de inspanning toe te dienen (maximaal een half uur van te voren). Daarnaast bevat Cavalor An Energy Boost mineralen, vitaminen en substraten die belangrijk zijn voor de spieractiviteit. Tevens kan Cavalor An Energy Boost bijdragen aan een snel herstel na een wedstrijd of zware inspanning.

Toepassing

Cavalor An Energy Boost wordt normaal gesproken voor of tijdens een wedstrijd of stresssituatie toegediend. Het toedienen is eenvoudig: breng de pasta achter op de tong aan met de spuit. Cavalor An Energy Boost bevat geen inhoud die verboden is bij wedstrijdsporten.

Dosering
  • Pony's en recreatiepaarden: 1/2e tube
  • Sportpaarden: 1 tube een half uur voor en/of onmiddellijk na de prestatie
  • Maximale dosering: 3 spuiten per dag.

Verpakking

5 tubes van 60 ml per box.

Samenstelling

Cavalor An Energy Boost bevat elektrolyten als natrium en kalium, vitaminen (B1, B2, B3, B6, B12 en C), mineralen (calcium, en fosfor), aminozuren en glucose met een zeer volledige en snelle opname (binnen 10 minuten) om te voorkomen dat het paard zonder energie komt te zitten.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.